El Reial Madrid pot aconseguir aquesta nit (21 h) la classificació matemàtica per a vuitens de final de la Champions si derrota el PSG en partit de la cinquena jornada del grup A. L'equip francès aterra al Bernabéu amb el fins fa ben poc porter madridista Keylor Navas i amb Neymar, que ahir va entrar en la llista de convocats que va donar l'entrenador Thomas Tuchel. Hi és, també, Mbappé, un dels grans desitjos del Madrid i al qual ahir Zinedine Zidane va expressar-li el seu «amor futbolístic».

El PSG, que va derrotar per 3-0 el Madrid al Parc dels Prínceps, és líder amb 12 punts, seguit amb 7 per l'equip madrileny. El Bruges té dos punts, i l'equip turc del Galatasaray només n'ha pogut sumar un. Zinedine Zidane ha tornat a deixar fora de la llista de convocats Vinícius, i sí que en forma part Bale, així com Areola, el porter que va arribar de París en trajecte invers al de Navas. L'altre partit del grup que es disputarà avui és el Galatasaray-Bruges. En el grup D, l'Atlètic de Madrid (7) jugarà a Torí amb la Juventus (10), a partir de les 21 hores.

En el grup B, que dominen amb autoritat el Bayern (12 punts) i el Tottenham (7), hi haurà el debut de Mourinho a Europa al davant de l'equip de Londres. Ho farà tot rebent l'Olympiacos. El Bayern es desplaça a Belgrad per jugar amb l'Estrella Roja. En el grup C, amb el Manchester City de líder (10), els de Guardiola reben el Xakthar a l'Etihad i el Dinamo Zagreb (5) vol fer un pas de gegant al camp de l'Atalanta, a Bèrgam.