El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria lluny de la seva pista, aquest cop contra el Pia Sabadell, que acumulava una bona dinàmica de resultats. D'aquesta manera, els bagencs continuen com a líders invictes del grup 2 de Copa Catalunya.

El conjunt dirigit per Jordi Estany va dur a terme una bona sortida i va tenir el ritme del duel durant gran part de la primera meitat. El quart inicial va finalitzar amb empat a 14, però, en el segon, els artesencs van aconseguir escapar-se i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de marge (30-36).

En tornar dels vestidors, el conjunt sabadellenc va entrar en ratxa, va capgirar el marcador i va assolir una renda màxima d'onze punts, que els bagencs van escurçar a set al final del tercer quart (54-47). En els darrers deu minuts, els visitants van millorar el defensivament i això els va permetre trobar el seu joc en atac. Tot això va derivar a un contundent parcial de 12-31 que els va permetre obtenir un nou triomf. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés rebrà a casa el Cerdanyola, rival de la zona alta. El matx es jugarà dissabte a tres quarts de set de la tarda.