Les júniors del CB Igualada van donar el cop en la seva visita a la pista del líder, el JE Terrassa Blau Saniplast, que fins ara tenia una sola derrota després de les onze primeres jornades.

Les anoienques, que ara tenen una posició més capdavantera a la classificaicó amb un balanç de 8 victòries i 4 derrotes, van agafar avantatge des del primer quart en escapar-se en el marcador amb un clar 6-18. Encara que en el segon període, les egarenques encara van oposar certa resistència i es va arribar al descans amb un 16-34 al lluminós, a la represa només hi va haver un equip que portés les regnes a la pista i va ser el Milar Martínez CB Igualada. Les locals, que no van tenir el seu millor dia en aquest partit, ja tan sols van poder anotar 4 punts als dar-rers deu minuts ja amb una victòria molt clarament decantada per a les jugadores anoienques.