El CN Minorisa es va imposar, amb més dificultats de les previstes, en el tram inicial, al CN Vallirana, que ja es preveia inferior.

En el partit de la Primera Catalana femenina, les del Baix Llobregat van sorprendre a les d'Àngel Peirón a l'inici del partit, i van aconseguir posar-se a davant i arribar a la meitat del primer quart amb empat a dos en el marcador. Després de reaccionar a la sorpresa inicial, les manresanes van poder tancar el parcial amb avantatge (4-2). Amb la lliçó apresa, les minoristess s'apuntaren el segon quart (3-1). A la represa, no es va modificar l'orientació del partit amb un nou parcial favorable a les bagenques (3-0), que sentenciava el partit. Amb 10-3 en el marcador es va entrar als darrers vuit minuts de joc, que també van ser per a les bagenques (2-1).