L'atleta sub-23 del CA Igualada Petromiralles Abdessamad Oukhelfen va assolir una destacada sisena posició general absoluta (primer atleta estatal classificat i segon en la seva categoria sub-23) en la 37a edició del Cros Internacional de la Constitució, disputat a Alcobendas (Madrid), amb una multitudinària participació, entre diverses primeres figures del cros tant internacional com estatal. Amb aquesta brillant actuació, Oukhelfen s'ha assegurat una plaça per als Campionats d'Europa que tindran lloc el proper 8 de desembre a Lisboa.

A Alcobendas hi van participar dos atletes del CA Igualada Petromiralles. Abdessamad Oukhelfen va ser sisè absolut amb 30'13" en la prova elit internacional masculina sobre 10.060 m de recorregut. Va ser dominada per Thierry Ndikumwenayo (Playas de Castellón) amb 29'23", seguit de Thomas Ayeko (Uganda) amb 29'27" i tercer Rodríguez Kwizera (Burundi) amb 29'31". Abdessamad Oukhelfen va imposar-se novament a atletes estatals del nivell de Fernando Carro (Nike), setè amb 30'54", Hamid Ben Daoud,vuitè, i Mohamed Alí Jelloul, novè, entre altres.

Naima Ait Alibou es va haver de retirar per problemes físics en la prova elit internacional femenina en una cursa de 8.000 m de recorregut, dominada per l'atleta de Kènia Eva Cherono amb 27'10"; va entrar cinquena i primera atleta estatal Irene Sánchez Escribano (Adidas) amb 28'02".

Bons llocs per al CAM

Ingrid Alsina (Avinent Manresa) va pujar al segon esglaó del podi en categoria sub-14 del 26è Cros de Riudellots de la Selva amb 6'16", només superada, i per un segon, per l'atleta vigatana Guinedell Faja (CA Vic) . Del CAI, Paula Cambero va ser 8a en sub-14

D'altra banda, tres presències d'atletes de l'Avinent Manresa en el podi es van poder veure en el 42è Cros Vila de Castellar.

Destacada segona posició d'Ester Guerrero (17'02") en la prova absoluta, només superada per Encarna Núñez (CA Granollers), que va imposar-se amb 16'32". Triomf manresà a càrrec d'Anna Portet en sub-8, i excel·lent tercera posició de Queralt Vallbona en la cursa sub-14.

En aquest Cros de Castellar també hi va haver altres bones actuacions d'atletes del club manresà: Jordi Cruz, 4t en la cursa absoluta. Nombrosa i brillant actuació de les atletes manresanes en la cursa sub-8 amb Noa Iftimi (4a), Mia Jubells (6a), Queralt Graner (7a), Elia Garcia (8a) i Arlet Graner (10a). Entre els nens sub-8, Álex Mora (5è). Jana Romero, 10a en sub-10. I en la categoria sub-12 femenina, destacar la 4a posició de Xènia Portet i 5a d'Olívia López, i en la categoria masculina, Pol Cirujeda 6è i Moussa Mballo 7è.

Del CAI, a Castellar, van sobresortir les actuacions dels sub-10, amb la victòria de Martí Pain, amb 4'01", Arnau Callizo (10è), Quim López (28è), Sami Serra (31è), Izan Arroyo (32è) i Ivan Martínez (41è). En sub-8 femení, segon lloc de Marina Puig, 5è de Valèria Puig i 11è de Rut Sánchez. Blanca Moreno va ser 22a en sub-12. En sub-8 masculí, Eduard Lancina (23è) i Pol Grados (33è). Èlia Martínez va ser 24a en sub-10 i Mariona Fortuny 30a. Pau Sala va ser 24è en sub-12, Oriol Casanellas 30è, Guim Casanellas 32è i Ferran Torra 40è.