La púgil vilomarenca Melania Sorroche tindrà demà a la nit un combat ben transcendent. En el marc d'una gran vetllada de boxa, la Chony defensa el títol de campiona d'Europa del pes gall de l'EBU. La seva adversària serà Violeta González, una boxadora asturiana que és establerta des de fa uns anys al País Basc.

El combat entre les boxadores Sorroche i González està fixat en 10 assalts i no començarà abans de les dotze de la nit després que se n'hagin celebrat altres.

Sorroche, de 29 anys, disposa en la carrera professional, que és de 15 combats, d'un palmarès favorable de 12 victòres, un nul i tan sols dues derrotes. González té 37 anys, és l'actual campiona d'Espanya en el pes gall i aquesta serà la segona vegada que s'hagi d'enfrontar a Sorroche, que la va batre la primera vegada que es van trobar dalt del ring.

Melania Sorroche va assolir el títol de campiona d'Europa l'any 2018 en batre la canària Davinia Pérez. Uns mesos abans s'havia enfrontat a Asjley Brace, a Gal·les, i els jutges la van proclamar vencedora. Però va ser un triomf efímer, ja que només pocs minuts deprés li van notificar que hi havia hagut un error i que el resultat del combat era nul i era Brace la que mantenia el títol. Sorroche també ha disputat, l'any 2016, el títol mundial dins el pes gall de la WBA, que va perdre amb la veneçolana Mayerlin Rivas amb una decisió que va ser molt discutida.