El pilot català Marc Márquez, ha enviat una fotografia des del seu compte a Twitter amb un missatge d'optimisme, després d'un nou contratemps que l'ha portat a la sala d'operacions.

"Bon dia! Ja estic més o menys despert. L'operació va sortir bé i ara ja hi ha ganes de començar la recuperació. Gràcies pels missatges de suport", va apuntar el ja sis vegades campió de món de MotoGP.

El campió català va ser intervingut quirúrgicament de l'espatlla dreta a l'Hospital Universitari Dexeus de el Grup Quironsalud, a Barcelona, en què es preveu que rebi l'alta en les pròximes 48 hores, segons ha informat en un comunicat l'equip Repsol Honda.

En l'operació del vuit vegades campió del Món hi van participar els doctors Xavier Mir, Víctor Marlet i Teresa Marlet, tots membres del ICATME (Institut Català de Traumatologia i Medicina de l'Esport).

Márquez es va lesionar l'espatlla dreta dilluns en els entrenaments que es desenvolupaven a Jerez. Després de notar molèsties com a conseqüència d'aquesta caiguda, va prendre la decisió d'operar-se com a mesura preventiva després consultar-ho amb els seus doctors.