L'entrenador suís del Borussia Dortmund, Lucien Favre, va explicar ahir, en la roda de premsa prèvia al partit d'avui, que confia a repetir «el gran partit» disputat al Signal Iduna Park el mes de setembre i que no va acabar amb victòria del seu equip de miracle. Favre, qüestionat pels últims mals resultats del seu equip, va rememorar que «tenim un molt bon record de l'anada, en què vam jugar molt bé, vam crear moltes ocasions i vam defensar molt bé. Va ser un excel·lent partit que hauríem pogut guanyar».

Favre va reconèixer que repetir-ho «sempre és difícil contra el Barça, i a més, a Barcelona. Sempre estem sota pressió, tant és contra qui juguis, però tenim una gran il·lusió per jugar i esperem amb impaciència poder fer un gran joc».

Per la seva banda, una de les estrelles de l'equip, Marco Reus, va deixar clar que no pensa fitxar pel Barça en el futur i, sobre el partit d'avui, que «hem de jugar amb molta valentia i confiança tot el partit. També patirem perquè és normal en un partit així, però si juguem com en el primer duel tenim bones possibilitats». També va fer broma sobre la seva amistat amb Ter Stegen, que li va aturar un penal a l'anada, dient que «ja no som amics».