En un dels partits més emocionants i equilibrats d'aquesta fase de grups, el València va empatar ahir a Mestalla amb el Chelsea de Lampard (2-2) i depenen d'ells mateixos per ser als vuitens de final de la Lliga de Campions. No serà fàcil, han de visitar a Amsterdam el líder del seu grup, l'Ajax, i el Chelsea juga a casa contra el Lilla. Però els de Celades estarien classificats si aconsegueixen la victòria a Holanda. En el partit d'ahir, el València es va avançar al marcador amb un gol de Carlos Soler (40') a les acaballes de la primera part, però just un minut després empatava el conjunt anglès amb un gol de l'exmadridista Kovacic.

Ja a la segona part, el Chelsea va aconseguir donar la volta al marcador aviat (50') amb un gol de Pulisic que deixava pràcticament eliminat el conjunt valencià. Però els de Celades van creure en la victòria i van tenir opcions reals d'endur-se els tres punts. No obstant això, Parejo va fallar un penal encara amb 1-2 que més tard hauria servit perquè el València guanyés, ja que Wass va posar el 2-2 definitiu després que una centrada acabés al fons de la porteria del Chelsea. Els darrers 10 minuts de partit van ser frenètics i el Chelsea va estar a punt de gua-nyar en un xut de l'exvalencianista Batshuayi que va desviar Cillessen després d'un rebot defensiu.

D'altra banda, l'Ajax, últim rival del València a la fase de grups, va guanyar amb facilitat a Lilla (0-2) amb una gran actuació de Ziyech, un gol i una assistència. El Liverpool, actual campió d'Europa, va empatar a casa contra el Nàpols (1-1) i encara no està classificat per als vuitens de final, haurà d'empatar, com a mím, contra el Salzburg.