El santfruitosenc Robert Vilarasau i la sallentina Marina Chavarría han quedat entre els quaranta primers classificats, d'una classificació de gairebé cent de participants en els homes i d'una vuitantena en les dones, en els Mundials de trampolí que han començat aquest dijous a Tòquio. Cap dels dos gimnastes de l'Egiba no ha pogut entrar a les semifinals de la prova individual i tampoc en les finals per equips, tot i que han ajudar el combinat estatal a finalitzar la classificatòria entre els deu millors en els dos casos.

En la competició masculina, Vilarasau ha estat 34è en pagar una mala primera ronda de la rutina. En aquesta ha assolit una puntuació de 49,530 punts, la seixantena en la classificació, per culpa d'una sèrie d'errades. Ha millorat en la segona actuació, en què n'ha aconseguit 58,205, la 27a millor nota de totes. Si les dues intervencions haguessin estat iguals hauria estat molt a prop de la classificació per a les semifinals. En la competició masculina, Vilarasau, David Vega i Jorge Martín han impulsat Espanya al vuitè lloc de 22 països, però ha quedat a quatre punts i mig de la cinquena posició, que feia entrar a la final i a vuit dècimes de la plaça de reserva dels Estats Units.

En la competició femenina, Marina Chavarría ha estat 38a després de combinar una 56a posició en la primera actuació i una extraordinària 23a en la segona. En la competició femenina, l'equip espanyol, amb ella, Noemí Romero, Melania Rodríguez i Cristina Sainz, ha estat novè.