Desastre al Palau Blaugrana. El Barça va encaixar la seva primera derrota de local de la temporada, i sense pal·liatius. De 29 punts es va imposar un encertat CSKA que, a més, va fer una gran feina darrere davant uns locals desconeguts. El Barça es queda amb 8 victòries en onze partits (7 en té l'equip rus) i cedeix ara el lideratge de l'Eurolliga a l'Efes turc (9).

Des del principi es va veure un CSKA que plantava cara i Hanga, amb dues faltes, aviat va haver de marxar a la banqueta. Els russos es van avançar amb un 13-15, però, entre Davis i Mirotic, el Barça va poder acabar el primer quart amb avantatge, mínim (20-18).

El segon capítol del matx va ser una gran exhibició de l'equip de Moscou. En defensa, i sobretot en atac, on els pupils del tècnic grec Dimitris Itoudis van oferir tot un recital d'encert en el tir. Primer va ser Strelnieks, qui va obrir forat en el marcador (28-35). I després van ser Hines i Kurbanov (2 de 2 en els triples) els qui disparaven més els russos, tot i els intents desesperats de Mirotic (11 punts abans de la mitja part). Al descans, el resultat era de 38-51, amb un 7 de 13 en els llançaments de 6,75 del CSKA (el 54%) que contrastava amb l'1 de 9 local (11%). Higgins, ex del CSKA, només aportava 4 punts.

I no, el Barça ja no va aixecar el cap, tot i acostar-se a un 43-51. La rèplica dels visitants seria molt ràpida i brutal (45-60), amb un triple des de deu metres de Mike James per rematar el partit. Pesic treia Higgins i Tomic, però un dolorós 50-76 era el resultat en finalitzar el tercer quart. La màxima renda dels visitants va arribar a ser de 33 punts (63-96), als últims minuts.

Rècord anotador de Larkin

En un altre dels partits d'anit de l'Eurolliga, l'Efes va derrotar per 104-73 el Bayern de Munic. En els turcs van destacar els 49 punts del base Shane Larkin, un nou rècord de la competició, amb una sèrie de 10 de 12 en els triples. A Atenes, l'Olympiacos va batre clarament l'Armani Milà per 91-70.