29 de novembre de 2019
29.11.2019
Regió7

Martí Ponsa serà a la final de la Lliga Catalana de doma clàssica

El genet manresà de 16 anys, resident a Sant Salvador de Guardiola, competeix en juvenils

28.11.2019 | 23:14
Martí Ponsa i el seu cavall, Banquero JAV

El Club d'Equitació del Bages, amb seu a Sant Fruitós, ha tingut aquests darrers dies un important èxit. Es tracta de la classificació, per a la final en categoria juvenil de la Lliga Catalana, del seu genet Martí Ponsa, manresà de 16 anys i amb residència a Sant Salvador de Guardiola. El cavall amb el qual ha aconseguit aquesta fita és Banquero JAV i l'entrenador que ha guiat els seus passos els darrers mesos és Pere Marquès.

La final de la Lliga Catalana en categoria juvenil-1 se celebrarà el 8 de desembre al Club Hípic Sant Martí Vell, a Girona. Entraven a la final de la competició només els 5 primers després del còmput de les proves prèvies de classificació i el bagenc va acabar en una brillant tercera posició.

En les últimes setmanes, Martí Ponsa ha aconseguit el primer lloc en el concurs disputat a l'Escola Pony Club la Granja i una segona plaça en el concurs celebrat en el CH Reus QMT, totes dues dins de la categoria juvenil-1 i amb el seu cavall Banquero JAV. Ara tindrà uns deu dies per preparar a fons la gran final de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.