En la que va ser la seva vuitena victòria en onze partits disputats en aquesta edició de l'Eurolliga, el Madrid es va imposar ahir amb autoritat a la pista del Zenit de Sant Petersburg per 71-86. L'equip rus dirigit pel català Joan Plaza, en canvi, només ha guanyat 2 partits i és el cuer de la competició.

El Zenit tan sols va oposar una mica de resistència durant els dos primers quarts, però Jaycee Car-roll va distanciar els madrilenys, amb dos triples, per arribar al descans amb un 37-44 favorable. Gustavo Ayón s'enfrontava al seu exquip i el pivot mexicà va ser ahir màxim anotador local amb 18 punts (9 de 19 en tirs de dos), a més d'agafar 10 rebots. Alex Renfroe, exjugador del Manresa, no va anotar en els 16 minuts que va ser en pista, i els altres dos jugadors destacats del Zenit van ser Voronov (17) i Will Thomas (13). Pel Madrid, que va tenir la baixa del lesionat Llull, els més productius van ser Facundo Campazzo (19) i Deck (15). A més, Edy Tavares va dominar i va atrapar 12 rebots i va col·locar tres taps als rivals.