Pedro Martínez va viure ahir la cara en una temporada en què han sortit moltes creus. Per això no es va estar de dir que «he explicat als jugadors que ha estat una victòria miraculosa, però que aquestes arrenquen de creure-hi, més enllà de la pissarra, i ells hi han cregut. El protagonisme avui ha de ser tot seu».

El tècnic barceloní va admetre que «la victòria avui era gairebé impossible, amb moltes possibilitats d'haver-lo perdut, però això és bàsquet i això és Manresa, on els impossibles són més possibles. El més important és creure-hi i els jugadors ho han fet».

De tota manera, Martínez també va reconèixer que «això són vasos comunicants. En els partits anteriors que hem perdut, també és cert que el rival ha tingut molt mèrit en algunes accions. Avui ells també han tingut demèrit». Va considerar decisiu «haver trobat encert al final i haver anat a la línia de tirs lliures, on Toolson, Mitrovic i Cvetkovic n'han anotat de molt decisius».

Els sis triples finals

L'entrenador de l'UCAM, Sito Alonso, va lamentar que «no haguem tornat a tancar el partit. Ens han anotat sis triples seguits, alguns per mèrit seu, com un de Toolson i el de Vaulet, però d'altres per culpa nostra. Hem de saber corregir això». Alonso va afirmar que «no venia aquí amb voluntat de mirar avall, però al final ho hauré de fer».