El Manresa FS va assolir a la difícil pista del Futsal Barceloneta el segon triomf consecutiu, tercer en els últims quatre partits, gràcies a una immillorable defensa que va permetre als jugadors de Sito Rivera arrodonir el millor partit de la temporada i equilibrar el balanç de victòries i derrotes.

La pressió a pista contrària dels blanc-i-vermells va dificultar de forma extrema la generació de joc ofensiu als barcelonins i el marcatge especial sobre el seu referent creatiu, Moha, el va anul·lar.

En aquest context, Èric Castillo va avançar el Manresa FS al marcador (min 4) i Asis va estavellar al pal un xut marca de la casa (min 12). Yuya, en pròpia porteria, va establir el 0 a 2 (min 17).

Els visitants no van poder oferir un recital defensiu tan excels al segon període, però van mantenir un nivell altíssim i Ambrós (min 25) va incrementar la diferència a l'electrònic (0 a 3). Quatre minuts després es van produir dues jugades clau. Moha no va encertar a materialitzar el primer gol local i, en la jugada següent, Lavado va sentenciar, perquè jugar amb porter jugador només va permetre als locals minimitzar la golejada.