El Sala 5 Martorell va millorar el joc mostrat les últimes jornades i va assolir un merescut empat a la pista del Cerdanyola. L'experimentat equip vallesà, amb 1 a 4 a l'electrònic, va jugar durant quinze minuts amb porter jugador i va impossibilitar amb el seu encert el triomf dels martorellencs.

Víctor González va optar, aquesta vegada, per una defensa més endarrerida i per combinar jugar de quatre o amb pivot en atac. Les modificacions tàctiques introduïdes pel tècnic del Sala 5 Martorell van millorar el rendiment del seu equip, que al descans dominava per 0 a 2 gràcies a un doblet de Toni Sánchez.

A la represa, Youssef i Malik van replicar el gol inicial d'Alejandro, però els visitants no van poder impedir que els vallesans empatessin jugant amb porter jugador.