El San Pablo Burgos va desfer-se amb una gran defensa de l'Unicaja de Màlaga. El conjunt local va disputar un partit molt complert i gràcies a l'efectiva defensa va ser capaç de deixar a tot un Unicaja amb tant sols 60 punts anotats. En el primer període ambdós equips no van estar gaire encertats. L'equip de Joan Peñarroya va anar, durant els primers minuts, darrere en el marcador, però una cistella d'Stevic i un triple de Mcfadden a l'últim segon van donar un avantatge de quatre punts a l'equip del Coliseum de Burgos (17-13). En el segon quart, els locals van estar més encertats i van aconseguir obrir forat en el marcador i marxar amb un clar avantatge al descans (43-27). A la represa, es van viure intercanvis de cistelles. El Burgos, però, va mantenir les diferències i es va plantar en el darrer període amb tot de cara per sumar la setena victòria (63-47). En el darrer quart es van viure moltes errades i els malaguenys no van poder competir. El Burgos va deixar passar els minuts per acabar imposant-se en un partit amb molt d'encert.