«He de felicitar els jugadors pels darrers 20 minuts; han assimilat bé el que volíem. Això no vol dir que abans no tinguéssim ambició per guanyar, tot i que és clar que no hem tingut la profunditat necessària per fer-los mal, tot i que tampoc no hem patit gaire a la nostra àrea. Amb el 0 a 1 has de prendre decisions, hem canviat el sistema i aquesta vegada ha sortit bé», va comentar l'entrenador del Manresa, Andreu Peralta, després de viure un partit amb alts i baixos del seu equip.

Tenint en compte que el proper cap de setmana és de descans, el triomf encara es valora molt més, ja que «si perds, els quinze dies abans del següent partit es fan molt llargs. Sigui com sigui, i reitero el que dic cada setmana, hem de continuar treballant».

El tècnic del Banyoles, Adam Fontes, va reconèixer que «estem molt dolguts perquè, tot i que no hem fet un molt bon partit, hem tingut el partit controlat molts minuts. El penal, per una equivocació del nostre jugador, ha canviat l'estat anímic dels dos equips. A nosaltres ens han entrat els dubtes i ells han anat amunt. També és cert que és mèrit del Manresa, que treballa molt bé els partits. Ara estem tocats però ens refarem, tan sols és una pedra al camí; hem d'aprendre dels errors».