Després de fer el més complicat, que era remuntar i posar-se a davant després d'un pèssim partit en què sens dubte es va notar el desgast del viatge a Hongria, el Cadí va acabar sucumbint per culpa d'un triple sobre el clàxon d'Ariel Edwards. Però tant o més important que la derrota contra l'IDK podria ser la lesió de Yurena Díaz al genoll esquerre.

Les urgellenques van anar a remolc tot el matx per culpa d'un primer quart apàtic, erràtic, sense precisió ni intensitat. Les guipuscoanes, enfonsades a la classificació, venien amb la lliçó apresa i ganes de començar a remuntar. I a fe de Déu que ho van fer. Només al primer quart havien anotat 23 punts. Però a poc a poc es van anar diluint davant un Cadí que va millorar amb Jovana Nogic i Irati Etxarri, més físiques, damunt el parquet. El gran canvi es va produir just després del descans. Gràcies justament a l'impuls de Yurena Díaz i les bones connexions amb Tinara Moore, un parcial de 10 a 3 va ajustar les diferències (39-41 min 27), que havien arribat a ser de divuit punts. Les urgellenques es van arribar a posar al davant amb cinc punts de marge (53-48). Però Sydney Wiese no va saber sentenciar des del tir lliure i dos triples seguits de les visitants (Kraker i Edwards) van sentenciar.

En la propera jornada el Cadí la Seu rebrà la visita a la seva pista del València Basket.