El CG Puigcerdà va aconseguir aquest cap de setmana una victòria molt important a la pista del SAD Majadahonda (1-4), que li serveix per igualar en punts a la classificació l'equip madrileny, ara mateix tercer a la general.

La dinàmica de l'equip està sent molt positiva, amb tres victòries en els tres últims partits i contra rivals d'alt nivell, com el mateix Majadahonda, el Barça o el campió actual, el Txuri Urdin.

Amb una primera part molt igualada que va servir de poc per als dos equips (0-0), semblava que el partit estaria bastant igualat en la lluita dels dos conjunts que es disputen la tercera posició del campionat. Però, en el segon temps, els ceretans van ser contundents i van deixar sentenciat el partit amb un recital ofensiu (0-3). Juraj Prokop va encetar el marcador amb una assistència de Ramon Morer, un dels grans protagonistes del CG Puigcerdà en el partit, ja que va ser l'encarregat d'anotar el segon gol. El tercer gol va ser obra de Nacho Granell. Al tercer període, el Majadahonda va començar amb agressivitat, coneixedor del poc temps que li quedava per capgirar el partit i evitar que el Puigcerdà l'empatés a punts al marcador. Així doncs, Álvaro Sánchez va escurçar la diferència al primer minut de joc. El Puigcerdà va mantenir la concentració i, cinc minuts després, Pavel Ivanov va deixar l'equip madrileny sense opcions de remuntar.