Tres inferioritats locals consecutives en el tram decisiu del partit van propiciar la derrota dels sesrovirencs contra el cinquè classificat, l'Handbol Esplugues.

La primera part es va caracteritzar per la igualtat en el joc i per l'equilibri en el marcador, amb avantatges mínims per a un i altre equip, una dinàmica que va derivar en l'empat a setze del descans.

Després dels cinc minuts inicials de la represa, el bon joc dels sesrovirencs i la lluïda actuació del jove lateral Dídac Durán, autor de 9 gols, van permetre als locals tenir tres gols d'avantatge (24 a 21) quan faltaven setze minuts per al final. Llavors, les exclusions van ser decisives per tal que l'Esplugues capgirés el resultat i sentenciés la derrota dels d'Oliver Roy.