Davant de 4.000 persones, que van esgotar les entrades que es van posar a la venda per assistir a la vetllada de boxa al pavelló de la Vall d'Hebron, Melania Sorroche va retenir el cinturó de campiona d'Europa de l'EBU del pes gall, sense cap discussió. La púgil del Pont de Vilomara es va imposar a l'asturiana Violeta González amb un KO al vuitè assalt d'un combat que era programat a deu. Va ser un dels moments àlgids d'una sessió de boxa molt àmplia, amb altres títols en joc, i l'únic enfrontament femení, ja que tota la resta van ser combats masculins.

En els primers sis assalts hi va haver certa igualtat, tot i que ja era la Chony qui tenia la iniciativa, mostrant més ritme, mentre que la seva adversària, asturiana però resident al París Basc, estava més tancada a les cordes del ring esquivant cops. González, a partir del setè assalt, va acusar molt més el cansament i l'aspirant va rebre un càstig superior que va minvar la seva resistència.

En el vuitè assalt va ser quan es va acabar el combat. Primer va ser un crochet de Sorroche a la cara de González que la va fer caure a la lona, i aquesta va rebre el compte de protecció per part de l'àrbitre tot coincidint amb el final del setè assalt. Però, en el vuitè, un altre cop de dreta de la Chony la va fer caure de nou i va significar el final.

La d'aquest cap de setmana era la segona vegada que Sorroche i González s'enfrontaven. El 2017, la primera vegada, també es va imposar la bagenca, que ara té 29 anys i ha infligit les dues úniques derrotes que té en el seu palmarès González, que en la seva llista de resultats també té un nul i set victòries, quatre de les quals per KO.

Pel que fa a la Chony, l'assolida aquest diumenge a la matinada és la setzena victòria al seu historial com a professional, cinc de les quals per KO, sumant l'obtinguda aquest cap de setmana. Acomula dos nuls i dues derrotes.

En la resta de combats que es van disputar al pavelló olímpic de la Vall d'Hebron, destaca el títol de campió d'Espanya la victòria del català Alejandro Moya en categoria de superlleugers sobre el madrileny Rubén Rodríguez per KO tècnic. I en el campionat intercontinental de pes ploma es va imposar el marroquí Mousa Gholam, contra el tailandès Suriya Tatakhun, per inferioritat.