El Liverpool segueix la seva marxa triomfal a la Premier League, i ahir va sumar la tretzena victòria en catorze jornades després de batre el Brighton per 2-1, en un matx que es va disputar a Anfield. El conjunt dirigit per Jürgen Klopp va ampliar de manera provisional l'avantatge respecte al segon classificat, un Manchester City que només va poder empatar a dos al camp del Newcastle. Els de Guardiola poden perdre la seva posició si avui el Leicester puntua a casa davant l'Everton.

Els reds van sortir al camp amb ganes d'anar per feina i al minut 18 ja es van avançar en el marcador gràcies a Virgil van Dijk, que va rematar amb el cap un llançament de falta d'Alexander-Arnold. Sis minuts després, els mateixos protagonistes van fer el segon, aquest cop a la sortida d'un córner. A partir d'aquí, els locals no van patir en excés per sumar els tres punts, tot i l'expulsió del porter Alisson al 76 per tocar la pilota amb les mans fora de l'àrea i el gol visitant el 79, quan Dunk va sorprendre Adrián en xutar una falta rasa que va entrar pel costat del pal esquerre.

D'altra banda, el conjunt dirigit pel tècnic santpedorenc Pep Guardiola es va avançar dos cops en el marcador per mitjà de Sterling i De Bruyne, però Willems primer i Shelvey després van igualar i van donar un punt al Newcastle. En d'altres partits destacats, el Tottenham de Mourinho va guanyar el Bournemouth per 3-2 i el Chelsea va ensopegar a Stamford Bridge contra el West Ham (0-1).