L'Anytime Fitness-CB Igualada va perdre ahir en el partit ajornat contra el Femení Sant Adrià B però va deixar molt bones sensacions a casa i el resultat va ser realment ajustat. La derrota va ser per només dos punts de diferència i les igualadines van estar lluitant pel partit en tots els quarts.

Davant un dels equips més competitius de la lliga, l'Igualada va aconseguir reduir la quantitat de punts de l'equip visitant, que acostuma a anotar molts punts en els seus partits. La cistella definitiva va ser un 2+1 a falta d'un minut per a finalitzar el partit. Les igualadines van tenir un parell de possibilitats per igualar, però finalment no va ser possible. No obstant això, la concentració de les anoienques deixa molt bones sensacions pels propers partits.

Dissabte, derrota amb baixes

Aquest cap de setmana el CB Igualada va jugar dos partits. El d'aquesta jornada va ser contra el Mataró, i la derrota va ser més dura que la d'ahir (63-75). En un partit que, a priori, era menys complicat que el d'ahir, les igualadines no van tenir la iniciativa del partit i l'equip del Maresme va estar en un ritme alt tot el partit. A més, l'Igualada tenia encara a algunes jugadores amb molèsties.