El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, assisteix, en la llotja de l'estadi Metropolità, al partit de la quinzena jornada de Lliga que disputen l'Atlètic de Madrid i el Barcelona.

Sánchez presencia la trobada assegut a l'esquerra del president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, mentre que l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, assisteix també al partit a l'altre costat del màxim dirigent blanc-i-vermell. A l'esquerra de Pedro Sánchez observa el partit el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales.

Al costat del president del Govern espanyol, estan els presidents de Costa Rica, Carlos Alvarado; Guatemala, Jimmy Morales; Hondures, Juan Orlando Hernández; República del Congo, Denis Sassou-*Nguesso; i Nauru, Lionel Aingimea.

A més, estan els primers ministres de Grècia, Kyriakos Mitsotaki; Polònia, Mateusz Morawiecki; Noruega, Erna Solberg; Montenegro, Dusko Markovic; i Illes Cook, Henry Puna; així com la presidenta de la Cambra de Representants dels Estats Units, Nancy Pelosy. EFE.