Unes hores després de la seva victòria sobre Violeta González, Melania Sorroche deia que «no m'esperava vèncer abans del final del combat, pensava que arribaríem als deu programats. Però em vaig sentir còmoda i forta al ring, i des del sisè assalt ja vaig veure que podia imposar-me abans d'hora». En el combat del 2017 entre ambdues, Sorroche va guanyar per punts. A la cerimònia de pesatge de dissabte, la Chony va acreditar 52,5 quilos, un menys del limit a la categoria gall.

Sorroche explica del combat que «en el setè assalt, ella va caure després d'un crochet meu i la va salvar la campana. Després, amb un cop de dreta, va caure i ja es va acabar el combat». Ara, l'objectiu de la bagenca és proclamar-se aspirant per a un títol mundial en qualsevol de les quatre categories que hi ha. «Tenim una promotora molt potent, Gallego Prada, que ens ho està gestionant. Ens agradaria que fos a Barcelona però tampoc no descartem que hagi de ser a fora, no ens tanquem a res».

Les dues experiències anteriors de Sorroche a l'estranger amb títols en joc no han resultat molt satisfactòries per a ella. I és que l'any 2016, a Veneçuela, ja va combatre per al Mundial de pes gall de la WBA, en què va perdre amb la boxadora local Mayerlin Rivas, en una decisió que va ser molt discutida perquè, per mèrits sobre el ring, Sorroche hauria merescut ser la vencedora. I l'any 2017, en un combat a Gal·les contra Ashley Brace, amb el títol europeu del pes gall en joc, els jutges la van proclamar vencedora en primera instància. Però van adduir que hi havia un error i que el combat era nul, i Brace va retenir el títol.