El Club Bàsquet Artés va aconseguir la novena victòria en nou partits al grup 2 de Copa Catalu-nya després de tombar un Cerdanyola que venia d'una dinàmica positiva, ja que acumulava un total de set triomfs de forma consecutiva. D'aquesta manera manté la distància respecte el seogn classificat, un Sant Cugat Negre que va guanyar a l'Hospitalet de Llobregat enfront l'AESE i presenta un balanç de vuit victòries i només dues derrotes.

El pavelló va tenir un públic encara més nombrós de l'habitual, ja que abans del partit es va dur a terme la presentació dels equips de l'entitat bagenca de cara a la temporada 2019-20. En el primer quart els dos equips van practicar una defensa individual i van anar trobant el seu joc a mida que anaven passant els minuts. Va ser un tram anivellat, en el qual les cistelles s'anaven intercanviant. Es va arribar al final del parcial amb empat a 18 en l'electrònic. En el segon període els jugadors dirigits per Jordi Estany van mantenir la tònica ofensiva i van fer un pas endavant en l'aspecte defensiu. Això els va permetre deixar el seu rival en només sis punts anotats i obtenir un avantatge de tretze punts a la mitja part de l'enfrontament (37-24).

Reacció estèril del Cerdanyola

A l'inici de la segona meitat els visitants van tornar a entrar en el partit, però els locals de seguida van recuperar el comandament del joc, incomodant i assecant els jugadors importants del rival. Es va arribar al final del tercer quart amb catorze punts de marge per l'Artés, que tenia el matx molt ben encarrilat. En els deu darrers minuts els bagencs van repetir pràcticament el guió i no es van col·lapsar en cap moment, ni quan el rival els va plantejar una defensa zonal. El proper partit del Club Bàsquet Artés serà dimecres a partir de dos quarts de deu del vespre, quan visitarà la pista del Castellbisbal en un matx ajornat de la quarta jornada.