El pilot balsarenyenc Guillem Farrés ha estat un dels seleccionats per formar part de l'equip estatal júnior de motocròs que l'any vinent participarà en el Campionat d'Europa de l'especialitat.

La selecció per al RFME MX Júnior Team 2020 es va fer en una estada a les instal·lacions castellonenques de Xarxa Sand. L'estada va ser dirigida per Paco Rico i els pilots preseleccionats van ser: Gerard Congost, David Braceras, Guillem Farrés, David Beltrán i Albert Fontova.

El nivell de tots els pilots va ser altíssim i va ser molt difícil escollir-ne només a tres. Es van fer diferents proves en els traçats diversos que hi ha en aquest circuit de la província de Castelló: test volta ràpida amb una sola oportunitat, test volta ràpida doble, test 10 voltes, etc... Després de l'activitat en pista, de parlar amb ells, veure les seves inquietuds i objectius, es va passar a seleccionar els tres pilots que vestiran els colors d'Espanya en el proper Campionat d'Europa EMX125 2020. Segons els temps obtinguts i la informació recollida, David Braceras, que repeteix, Gerard Congost i Guillem Farrés són els elegits. L'Europeu EMX125 de la temporada que ve tindrà nou curses, totes elles compartint esdeveniment amb MXGP. La primera tindrà lloc a Matterley Bassin (Gran Bretanya) l'1 de març. També a Valkenswaard (Països Baixos), Espanya (sense definir ubicació encara avui), Agueda (Portugal), Saint Jean d'Angély (França), Lommel (Bèlgica), Uddevalla (Suècia), Litti-Rymring (Finlàndia) i Imola (Itàlia).

Paco Rico, el team manager, ha dit que «les proves van ser d'alt nivell i els nois han rodat molt ràpid per buscar un lloc a l'equip. Crec que l'any vinent gaudirem molt amb els tres corredors».