El Castellnou va superar amb contundència un Artés que va merèixer més però que va patir la voracitat golejadora del conjunt local. El matx va arrancar amb força igualtat, tot i que els artesencs es van fer majoritàriament amb el control de la possessió i buscaven arribar a l'àrea rival a través de jugades combinades. Per la seva banda, el Castellnou es va mantenir ferm al darrere i va preferir esperar la seva oportunitat al contraatac. En una d'aquestes accions, Sanchís va situar amb avantatge els castellnouencs quan encara no s'havia arribat al primer quart d'hora de partit. El gol no va variar gaire la dinàmica de l'enfrontament, ja que l'Artés va continuar portant la iniciativa, tot i que va tenir dificultats per desfer-se de la sòlida defensa local. No obstant, a cinc minuts del descans, els visitants van aprofitar una indecisió defensiva del Castellnou per reestablir la igualtat en l'electrònic a través de Quintana.

Després del pas pels vestidors, es va repetir la tònica dels primers compassos del matx, amb un Artés lleugerament superior. Però, novament, els locals van tornar a aprofitar dues ocasions gairebé consecutives per col·locar un clar 3 a 1. Aquestes dues dianes van ser letals per als visitants, que van fer un pas enrere i van cedir tota la iniciativa al Castellnou, que ho va aprofitar per ampliar l'avantatge fins al 5 a 1 amb dues jugades trenades culminades per Palacios i Alsina. En els darrers instants, els artesencs van maquillar el resultat amb un gol de Roca en una jugada aïllada. Aquest triomf permet al Castellnou situar-se a només tres punts del seu contrincant.