Al Joanenc no se li presentava un partit fàcil aquest cap de setmana davant d'un rival fort, les Franqueses, situat a la zona alta de la classificació i amb uns groguets que tenien nombroses baixes. Els homes de Sant Joan de Vilatorrada van saber deixar enrere tots aquests factors per dur a terme una gran primera mitja hora de partit. Amb un alt grau d'intensitat, els locals van aconseguir posar setge a la porteria rival i, al primer quart d'hora de joc, van aconseguir avançar-se gràcies a Prieto (0-1). Amb el gol a favor, el Joanenc va seguir oferint bon joc, tenint el domini de la possessió de la pilota i creant múltiples oportunitats per ampliar l'avantatge. Passada la mitja hora de joc, al minut 36, l'arbitre va xiular pena màxima per unes mans a l'àrea local. Les Franqueses no ho van desaprofitar i van situar l'empat a l'electrònic (1-1).

A partir d'aquesta diana, la dinàmica del matx va canviar, les Franqueses van passar a dominar la possessió de la pilota i durant el segon temps van gaudir de nombroses ocasions per desfer l'empat. El Joanenc va defensar l'empat amb ungles i dents, patint fins al final, però va assolir una bona recompensa. El conjunt groguet s'enfrontarà la setmana vinent, a domicili, al Calaf, que de ben segur posarà dificultats al Joanenc.