Derrota contundent de la Joviat contra un Barça que es va distanciar en el segon període. Les locals van mostrar la seva millor versió en els primers set minuts i van arribar a disposar d'un avantatge de sis punts dues vegades. Però, a partir d'aquest moment, les blaugrana es van posar les piles en defensa i ja no van permetre a la Joviat tornar a entrar en l'enfrontament. De fet, les manresanes van acabar el segon quart amb tres paupèrrims punts, i la diferència al descans ja era important (17-30). A la represa, el conjunt visitant va continuar amb la mateixa tònica i va arribar a situar un ampli 17 a 40. De fet, la Joviat va tardar més de sis minuts en convertir la primera cistella. En l'últim període, les bagenques van treure l'orgull per maquillar el marcador i evitar que la derrota fos més severa.