L'any 1973, el CE Manresa va escriure una de les pàgines d'or de la seva llarga història (fundat el 1906). Aquella pàgina serà sempre recordada perquè l'equip infantil de l'entitat blanc-i-vermella va aconseguir el tercer lloc en el Campionat d'Espanya de la categoria, una fita avui en dia impensable (els infantils eren jugadors d'entre 14 i 16 anys, els cadets actuals, i després ja venia el primer equip). A la fase final (després de superar altres fases intermitges), celebrada el juny del 1973 a Santander, el CE Manresa només va perdre un partit davant del que seria campió, el Reial Madrid.

Un dels components de la plantilla d'aquell l'infantil del CE Manresa, el callussenc Narcís Escayola 'Chichu' va morir a principis d'aquest anys. Per recordar-lo, alguns dels membres que formaven l'equip es van reunir dissabte en el Museu Manel Sánchez a la Font dels Capellans i van oferir diversos obsequis a la família (una placa i diverses còpies de fotografies de l'equip infantil amb Narcís Escayola com a un dels futbolistes), en concret, a la seva dona, Esther Comas i als seus fills, Aina i Joan. L'acte, molt emotiu, va ser presentat per l'exdirectiu del club Joan Bonvehí i va comptar la la presència del president actual del CE Manresa, Luis Villa, i del propi expresident Manel Sánchez que va fer d'amfitrió, mostrant un grapat de records d'aquella gesta que guarda en el seu museu. Es dona el cas que Manel Sánchez, una persona que ha fet tots els papers de l'auca al CE Manresa va entrar a l'entitat com a delegat de l'infantil B i en va acabar de president.

Un sopar va seguir a l'acte, essent-hi presents Toni Narváez, Candido Caro, Josep M. Cors, Enric Gamisans, Iñaki Pujol, Antonio Rubio, Virgílio Sáez, Josep Vilanova, Antonio Aguilar, Pere Soldevila i Ramon Bruch.

En els darrers anys, aquesta formació infantil ha fet diferents trobades impulsades per Toni Narváez, ara resident a Eivissa.