El Sallent i el Vic Riuprimer es van veure les cares en un duel que va concloure amb la victòria dels osonencs. Els locals van sortir al terreny de joc sent fidels a la seva filosofia de joc, amb l'objectiu de sortir jugant des del darrere i de crear perill a la porteria visitant a través de combinacions curtes, ràpides i precises. Els primers minuts van ser força equilibrats. Els homes de José Antonio Moreno dominaven la possessió de la pilota però no acabaven d'apropar-se amb perill a l'àrea del Vic, mentre que els visitants buscaven la velocitat dels seus jugadors d'atac a través d'un joc més directe, amb pilotes llargues a l'esquena de la defensa sallentina.

El primer gol no va trigar gaire a arribar, ja que pràcticament en la primera aproximació dels vigatans a la porteria de Joel van trencar l'empat. Minuts després ampliarien a dos la diferència en aprofitar un error en la sortida de pilota del Sallent. Tot i que abans d'arribar al descans Martínez reduiria les diferències en una jugada col·lectiva que el va deixar sol davant del porter, al minut 47 el Vic tornaria a ampliar l'avantatge amb un remat de cap procedit d'un sac de córner mal defensat pels jugadors locals.

A partir d'aleshores el ritme del partit va ser molt lent. Les llargues possessions del Sallent eren estèrils i elaborades en zones poc perilloses i molt llunyanes a la porteria del Vic, mentre que el seu rival ja havia obtingut un marge de gols considerable per estar suficientment tranquil fins al final del partit. En el temps de descompte, Moreno va aconseguir fer el 2 a 3, però sense més temps per buscar una reacció per aconseguir l'empat, l'àrbitre va marcar el final del partit.