El B del CN Sabadell va passar com un corró per sobre d'un CN Minorisa que es va veure superat en totes les facetes del joc. La prova d'aquesta superioritat és el 5-0 del primer període, que ja deixava sense opcions de remuntada als de Dani Calvo. Aquesta allau golejadora no va fer que el B vallesà afluixés, encara que, amb un minut i escaig jugats delsegon període, Mayol, en superioritat, encetava el casiller golejador manresà. No va ser fins prop de la meitat del partit, amb el marcador 8-1, que Lafoz, també en jugada d'home de més, anotava el 8-2. Es va arribar a l'equador del partit amb 9-2 en el lluminós de la pilota sabadellenca.

Després del canvi de camp, nou repòquer golejador dels amfitrions (5-0), amb l'atac manresà ofegat completament. La fortalesa del boia local i la seva millor qualitat natatòria es feien decisives al llarg de l'enfrontament. Com no semblava que pogués ser d'altra manera, els darrers vuit minuts van ser per als amfitrions, encara que, amb el partit resolt, per un mínim 2-1, amb gol del CN Minorisa anotat per Ruiz.