El manresà Xavier Martí (TBellès) va participar en el Campionat del Món de ciclocròs per a veterans celebrat a Mol Zilvermeer a Flandes (Bèlgica). Martí va acabar en una meritòria vintena plaça en la categoria de 55-60 anys.

La cursa es va desenvolupar en un circuit dur amb llargs trams de sorra, on sovint s'havia de carregar la bicicleta a l'esquena. El cor-redor manresà no va tenir gaire sort en el sorteig de la graella de sortida perquè li va tocar la penúltima fila. Malgrat l'alt nivell de tots els participants, Xavier Martí va fer una cursa basada en la remuntada, una situació que no era senzilla. Al final va aconseguir l'esmentat lloc 20 quan, segurament amb una altra distribució a la sortida, hauria pogut optar al Top-10 de la seva categoria.