L'atleta de l'Avinent Manresa Meritxell Soler va vèncer amb autoritat la quarta edició de la Mitja Marató de Figueres. Soler, que ha tornat a la competició després d'una aturada de cinc setmanes per una lesió, va imposar-se amb un temps d'1h 19' 27". Destacada també la cinquena posició absoluta d'Abel Casalí (Avinent Manresa) amb 1h 09' 52".

Jan Bayona (Avinent Manresa) es va imposar en el quilòmetre llançat amb un temps de 2'44", i va finalitzar llavors la distància de la mitja marató amb 1h 19' 27". Es condició obligatòria acabar la prova per al corredor que opta al quilòmetre llançat (que es qui passa al capdavant de la cursa pel primer quilòmetre). Meritxell Soler també es va imposar en el quilòmetre llançat de la mitja amb un temps de 3'28".

Samaoui (CAI), 77è a València

L'atleta del CA Igualada Petromiralles Abderrazak Samaoui va assolir una destacada 77a posició en la seva categoria, va entrar 134è a general a la Marató de València, amb un registre de 2 h 26' 29'' (m.m.p.). També hi van participar els corredors del CAI Popular Jordi Ferrús, 3.493è amb 3 h 11' 50',' i Iolanda Almenara, 1.650a en els 10 km amb 51' 15''.