El Manresa va ser-hi a temps. Uns molt bons darrers vint minuts van ser suficients per capgirar un 0 a 1 desfavorable, en un partit que estava sent gris dels manresans davant el Banyoles. Els gironins havien aprofitat la seva única aproximació amb perill a la porteria defensada per Pol Busquets per avançar-se en el marcador a l'inici de la represa (min 49).

La primera part va passar sense pena ni glòria, amb poc perill a les dues àrees. Els dos equips, això sí, estaven ben plantats sobre el ter-reny de joc. Al minut 13, el visitant Ferru ho va provar amb una volea que va sortir a fora molt desviada. Al minut 17, Bernat no va connectar bé amb la pilota una centrada de Joel Méndez després d'un córner tret en curt amb Walter Fernández. El mateix Bernat va estar a punt de marcar en una altra servei de cantonada, aquest cop amb el cap (min 20). Dues accions de contracop seguides no van tenir encert en la decisió final, la primera del Banyoles al minut 30, i un minut després, del Manresa. Al minut 38, Fran Orellana va xutar sense perill després d'una bona acció individual. I amb el 0 a 0 inicial, els dos equips van anar als vestidors per preparar la segona part.

A la represa, els banyolins van capgirar molt aviat el signe de l'enfrontament. Una passada llarga de Moha va ser aprofitada per Adrià Casanova per presentar-se sol davant Pol Busquets i anotar el 0 a 1. Amb el marcador desfavorable, el Manresa va passar per uns minuts delicats, amb algunes accions de perill, en les quals el Banyoles podia haver sentenciat. A poc a poc els d'Andreu Peralta es van anar refent, sobretot a partir del canvi de dibuix tàctic i de l'entrada al ter-reny de joc de Biel Rodríguez, que acabaria sent providencial.

Al minut 64, una bona jugada individual amb centrada de Cuello va acabar amb un xut alt de Joel Méndez. Al 72, l'esmentat Rodríguez va desbordar per la banda esquerra i un cop dins de l'àrea, molt a prop de la ratlla de fons, va ser atropellat pel jugador del Banyoles Quimo. El col·legiat tarragoní Joel Luceño no va dubtar en assenyalar el corresponent penal, que Walter Fernández es va encar-regar de convertir-lo en el gol de l'empat.

Semblava que el repartiment de punts era el mal menor per al Manresa, però l'ambició que no havien demostrat fins a aquell moment la van treure per intentar guanyar el partit. En l'acció posterior al penal, de nou Biel Rodríguez va ser protagonista, però Martí Bartrina va aturar el remat del davanter blanc-i-vermell quan aquest va quedar sol davant el porter visitant. El Manresa insistia davant un Banyoles noquejat. El gol de la victòria va arribar a les acaballes del matx, al minut 83, quan Dani Ruiz es va anticipar, amb el cap, a tots els defensors visitants per enviar al fons de la xarxa una centrada de Joel Méndez en un llançament en curt de córner. En els minuts que quedaven, el Manresa va saber mantenir el marcador a favor sense passar per gaires angúnies.

El proper cap de setmana s'aturen totes les categories de futbol amateur, inclosa la Tercera Divisió.