El santvicentí Mallol Vall Estefanell va aconseguir el primer lloc en el torneig estatal de rànquing en la categoria de menors de 15 anys i en la modalitat de sabre. A la competició que es va celebrar a Barajas (Madrid), Mallol Vall Estefanell, que pertany al Club d'Esgrima Sabre Hongarès de Manresa, va imposar-se a un grup de gairebé 60 practicants d'arreu de l'Estat. El van acompanyar al podi Gonzalo Fernández (2), Alberto Ramírez (3r) i Rodrigo Verde (3r).

El cap de setmana anterior, previ a la competició de Barajas, la participació al Tournoi Transfrontalier de la Ville de Pau, a França, va servir per demostrar el bon nivell de l'esgrima catalana. Els tres esgrimistes del club manresà que van assistir-hi van poder pujar al podi, i destaca la segona posició a la categoria M-15 (menors de 15 anys) de Mallol Vall Estefanell, també segona posició en M-13 d'Adrián Román Blanque i la tercera posició en M-11 d'Alejandro Román Blanque.

L'esgrima és un esport que es pot practicar a Manresa a l'esmentat Club d'Esgrima Sabre Hongarès de Manresa (CESHM). És apte per a totes les edats i no hi ha l'obligatorietat de competir. A banda de la part esportiva, el club d'esgrima manresà ofereix la possibilitat de formar en esgrima escènica, ideal per a actors i actrius que es vulguin formar en aquesta art escènica.