04 de desembre de 2019
04.12.2019
ESCACS

El Club Escacs Santpedor va participar en un torneig a la presó de Lledoners

Onze escaquistes de l'entitat santpedorenca i un del Club Escacs Avinyó van ser a la primera competició en aquest centre penitenciari

04.12.2019 | 12:09
Escaquistes del CE Santpedor a la porta de Lledoners

Onze jugadors del Club Escacs Santpedor i un del Club Escacs Avinyó (Ramon Capellas) van participar en el primer torneig d'escacs obert a la presó de Lledoners i en el qual hi van participar diversos interns com ara Raül Romeva o Oriol Jonqueras. En concret la participació va ser de 15 interns i 28 externs de diferents entitats catalanes sota l'organització de la Federació Catalana d'escacs. Concretament, aquest projecte docent, educatiu i de competició al Centre Penitenciari de Lledoners fa només uns mesos que s'imparteix i, donat el gran nombre d'interns que hi participen i el nivell assolit, Lledoners jugarà pròximament en la Lliga Catalana d'Escacs. Actualment en aquesta lliga hi participen el Centre Penitenciari Puig de les Basses i el Centre Penitenciari de Ponent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.