04 de desembre de 2019
04.12.2019
ESGRIMA

El santvicentí Mallol Vall guanya el rànquing estatal d'esgrima a Madrid

El tirador es va imposar en la modalitat de sabre entre els menors de 15 anys

03.12.2019 | 23:50
Podi del rànquing estatal amb Mallol Vall Estefanell en primer lloc

El santvicentí Mallol Vall Estefanell va aconseguir el primer lloc en el torneig estatal de rànquing en la categoria de menors de 15 anys i en la modalitat de sabre. A la competició que es va celebrar a Barajas (Madrid), Mallol Vall Estefanell, que pertany al Club d'Esgrima Sabre Hongarès de Manresa, va imposar-se a un grup de gairebé 60 practicants d'arreu de l'Estat. El van acompanyar al podi Gonzalo Fernández (2), Alberto Ramírez (3r) i Rodrigo Verde (3r).

El cap de setmana anterior, previ a la competició de Barajas, la participació al Tournoi Transfrontalier de la Ville de Pau, a França, va servir per demostrar el bon nivell de l'esgrima catalana. Els tres esgrimistes del club manresà que van assistir-hi van poder pujar al podi, i destaca la segona posició a la categoria M-15 (menors de 15 anys) de Mallol Vall Estefanell, també segona posició en M-13 d'Adrián Román Blanque i la tercera posició en M-11 d'Alejandro Román Blanque.

L'esgrima és un esport que es pot practicar a Manresa a l'esmentat Club d'Esgrima Sabre Hongarès de Manresa (CESHM). És apte per a totes les edats i no hi ha l'obligatorietat de competir. A banda de la part esportiva, el club d'esgrima manresà ofereix la possibilitat de formar en esgrima escènica, ideal per a actors i actrius que es vulguin formar en aquesta art escènica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit