El belga Eden Hazard (Reial Madrid) va caure lesionat en el partit del passat 26 de novembre contra el París Saint-Germain després d'una entrada del seu compatriota Meunier per la qual va patir una contusió perimaleolar a la seva cama dreta.10 dies després se li ha detectat també una microfisura incompleta que el farà estar més temps de baixa i es perdrà el Clàssic contra el Barcelona del pròxim 18 de desembre.

L'extrem va fer saltar totes les alarmes contra el PSG ja que va abandonar el terreny de joc en el minut 68 sense poder repenjar la cama dreta, la mateixa en què el juny de 2017 se li va implantar una placa de titani després de patir una fractura al turmell. Un contratemps que va arribar quan l'ex del Chelsea estava aconseguint el seu millor nivell des de la seva arribada al conjunt madridista.

Tot i això, els terminis de recuperació li permetien estar en el Clàssic, però l'evolució ha anat pitjor del que s'esperava. Ja ahir a la nit en el sopar de Nadal de la primera plantilla seu compatriota Thibaut Courtois el va portar al restaurant Filandón en el seu cotxe pels dolors que seguia patint Hazard i aquest dijous s'han confirmat les males notícies per al belga.

"En el procés d'evolució de la seva lesió per contusió perimaleolar a la cama dreta se li ha diagnosticat una microfisura incompleta externa en aquesta zona. Pendent d'evolució", diu el comunicat de club.

Així, Eden Hazard té l'objectiu en l'horitzó d'arribar a la Supercopa d'Espanya, que es disputarà a Yedda (Aràbia Saudita) estrenant format de final a quatre, en què el Reial Madrid debutarà el 8 de gener contra el València.