El cap de setmana passat, a les Comes, es va gaudir del millor hoquei línia estatal en categoria infantil. Hi van ser equips d'arreu, alguns vinguts de Madrid, Bilbao, Valladolid i València. El conjunt de l'HL Igualada era participant i alhora club organitzador de la primera seu de l'Or Infantil.

El primer partit dels locals va ser davant del CPL Valladolid, un rival de molta envergadura. Els de l'Anoia van donar una rèplica ben bona, tot i perdre per 3-7.

En el segon matx, davant d'un dels eterns rivals de Barcelona, els Tucans, el partit va ser similar al que s'havia disputat unes hores abans, tot i que la derrota va ser una mica més clara (1-7).

En el tercer partit, la victòria va estar molt a prop ja que el temps reglamentari va acabar amb 2-2 davant del Metropolitano, equip de Bilbao. Però els bascos van ser els que van marcar, finalment, el gol d'or. Van jugar: Roger Vila, Ot Sánchez, Toni Bandé, Marc Hueva, Biel Gelabert, Biel Guerrero, Joan Roig, Joan Cusachs, Nil Mendoza, Laia Silvestre i Martina Font.