07 de desembre de 2019
07.12.2019

Josep Empez és reelegit president del Consell Esportiu del Bages

06.12.2019 | 23:41
Josep Empez

El president del Consell Esportiu del Bages (CEB) els darrers anys, Josep Empez, ha estat reelegit per ocupar el càrrec els propers quatre anys (fins al 2023).

En l'assemblea extraordinària celebrada al Consell Comarcal del Bages es va formar la nova comissió directiva del CEB, d'on havia de sortir-ne el president. Un cop escollits els dotze membres de la comissió, representants d'ajuntaments (només en aquest cas van ser necessàries les votacions), escoles, clubs, Consell Comarcal, etc., aquests van decidir consensuar la figura de Josep Empez (es presenta en nom del FC Pirinaica) perquè continués en el càrrec.

Josep Empez ha comentat a Regió7 que, «per edat, sobretot, volia deixar-ho, però també és cert que tenia ganes de seguir, almenys un parell d'anys, per posar en marxa diversos projectes que tenim sobre la taula com ara l'esport per a tothom, l'esport mixt...; també la Unió de Consells Esportius de Catalunya, de la qual soc tresorer, la nova llei de l'esport, que es troba en ple debat».

Josep Empez tindrà, en la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Bages, Elisabet Carracedo com a vicepresidenta, Lluís Thomen com a tresorer, i Manel Molera com a secretari, així com vuit vocals, Tomàs Casero, Josep M. Torradeflot, Santiago Llopart, Miquel Gómez, Enric Forcada, Lluïsa Tulleuda, Toni Massegú i Carles Estrada.

Pel que fa a la part tècnica, l'oganigrama a dia d'avui del Consell Esportiu del Bages queda configurat amb Mario Carballar (secretari tècnic), que està de baixa, Montse Vancell (tècnica-administració), Ferran Tarazona (tècnic), José A. Villareal (tècnic), Mireia Basora (tècnica) i Aritz Moreno (tècnica-garantia juvenil).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.