El Rayo Vallecano de la santfruitosenca Paula Fernández es consolida en la sisena posició de la lliga Iberdrola després de solucionar amb un bon triomf per 3-1 la visita del Granadilla de Tenerife. La jugadora bagenca va estar 63 minuts damunt del terreny de joc abans de ser substituïda.

La gran protagonista del partit va ser la davantera Oriana Altuve, que va avançar el seu equip al minut 27. Les insulars van empatar mitjançant Martín Prieto, a l'inici de la represa, però dos gols en tres minuts d'Altuve, entre el 76 i el 79, van deixar els punts a casa.

Dissabte, la Reial Societat de la monistrolenca Núria Mendoza havia vençut per 0-2 al camp de l'Sporting Huelva i se situa vuitè a la classificació.

Perarnau, contra el Barça

Qui va poder jugar ahir de titular després de força partits va ser la manresana Marta Perarnau, que s'enfrontava al líder, el Barça, a l'estadi Johan Cruyff. Les blaugrana van aconseguir la victòria gràcies a una encertada primera part, en què ja guanyaven pel 3-0 definitiu, amb anotacions d'Alèxia Putellas, Jennifer Hermoso, de penal, i Mariona Caldentey, també des dels onze metres. La jugadora bagenca va ser substituïda al minut 74 de partit.

El Barça té ara cinc punts d'avantatge sobre l'Atlètic de Madrid a la classificació, després que les matalasseres només empatessin a casa amb l'Atlètic (2-2).