El Sala 5 Martorell va aconseguir una nova victòria, aquest cop en la visita del Calvià balear. Els jugadors del Baix Llobregat Nord van dominar a l'inici davant uns visitants que només van trenar algun contraatac, i sense gaire perill. D'aquesta manera es va arribar al descans amb un marcador de 2-0, gràcies a les dianes de Pau, que va aprofitar un rebuig del porter, i de You, que va rematar una centrada de Malick.

Tornant de vestidors, la tònica va ser la mateixa, amb uns martorellencs que controlaven el joc. Al minut 27 va arribar el tercer en una jugada trenada que va finalitzar Toni. Tot seguit, els balears van pressionar i van aprofitar dues recuperacions per posar la por al cos als locals amb el 3-2. Sis minuts més tard, Toni va sentenciar en una gran jugada de pivot. Posteriorment, els visitants van sortir amb porter-jugador, però el Sala 5 es va defensar bé i va vèncer.