Tot i la baixa del referent Ferrao, el FC Barcelona va obtenir una vital victòria per posar-se com a líder en solitari de la lliga, després de superar l'Inter Movistar en un partit vibrant i ofensiu (5-3).

L'enfrontament va començar amb un ritme molt alt i el visitant Humberto va obrir el marcador. El pivot de l'Inter va rebre d'esquena i amb un gran xut a la mitja volta va batre Dídac. El gol va esperonar els blaugrana i Aicardo va empatar ràpidament amb un potent cacau (1-1). Dyego va aparèixer pels locals i amb una gran jugada individual va capgirar el marcador, 2-1. Amb aquest mínim resultat es va arribar al descans. A la represa, els blaugrana van posar més distàncies de per mig amb un gol de penal del capità Sergio Lozano. L'Inter Movistar va tornar a reduir distàncies amb un altre gol de rebot (3-2).

Una gran jugada individual del brasiler Arthur va fer estallar el Palau després d'un autèntic golàs, 4-2. Quan semblava que els locals deixaven el partit sentenciat, de nou Humberto va arribar per reduir distàncies i posar emoció en els darrers compassos del partit. El visitant Gadeia va poder empatar però va enviar un doble penal al pal. L'entrenador de l'Inter Tino Pérez va fer sortir el porter jugador i Lozano a porteria buida, i va sentenciar amb el definitiu 5-3.