L'Espanyol va caure ahir a l'última posició de la classificació de la Lliga Santander sense jugar. La culpa la va tenir el Leganés, que fins ahir ocupava l'última posició però que va ser capaç de derrotar l'altre conjunt que es troba ubicat a la zona de descens, el Celta d'Òscar Garcia, per 3-2. Ara, Leganés i Espanyol tenen els mateixos punts, però els catalans, una diferència pitjor de cinc gols.

Els madrilenys guanyaven per 3-0 a l'inici de la segona part, després de dos gols d'Óscar Rodríguez i del lateral Kévin Rodrigues. El central Araújo va reduir la distància pels gallecs, però aleshores el col·legiat va expulsar el davanter Gabriel Fernández. Tot i això, Iago Aspas va donar emoció fins al final de l'enfrontament.

Entrebancada del Sevilla

En els altres partits, el Sevilla es va deixar dos punts a Pamplona (1-1) després que Munir avancés els andalusos. El davanter local Marc Cardona va ser retirat en ambulància per un cop al cap i Chimy Ávila va empatar abans del descans. A la represa, va expulsat l'osasunista Oier, però l'equip de Lopetegui no ho va aprofitar.

El Betis, per la seva banda, va derrotar per 3-2 l'Atlètic amb un hat-trick de Joaquín en vint minuts. Llavors, Williams i Yuri van comprimir el resultat. Empat sense gols de la Reial a Zorrilla i triomf important del Getafe a Eibar, amb un gol d'Ángel i tres més, dos de locals, anul·lats pel VAR.