El Jutjat Penal número 7 de València ha absolt els jugadors del Saragossa i del Llevant per la presumpta conxorxa per arreglar el resultat del partit disputat al ter-reny de joc del Ciutat de València, el 2011, en el qual els aragonesos van poder aconseguir la permanència a la Primera Divisió.

El magistrat no troba proves que els diners que van sortir dels comptes del Saragossa anessin destinats als jugadors de l'equip valencià per deixar-se perdre el partit del 21 de maig del 2011.

L'absolució de jugadors i tècnics contrasta amb la condemna contra dos directius del club aragonès per un càrrec que és de falsedat documental. Es tracta de l'expropietari del Reial Saragossa, Agapito Iglesias, i de l'exdirector financer, Javier Porquera, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Se'ls imposa una pena d'un any i tres mesos de presó.

Entre els absolts hi ha Stuani, ara al Girona i en el moment del partit jugador del Llevant, i Javier Aguirre, actualment entrenador del Leganés i que aleshores era al davant del Saragossa.