El pilot de Guardiola de Berguedà Marc Calmet, del Moto Club Baix Berguedà, s'ha convertit en el nou campió de Catalunya de resistència sobre terra en vèncer en la darrera prova del campionat, celebrada al circuit de Can Taulé, a prop de Palà de Torroella. Calmet, que en aquesta prova formava equip amb el pilot anoienc Joel Vives, es va imposar en la categoria RS sènior i també en l'escratx, amb un marge de dues voltes de diferència respecte dels segons classificats. Precisament, Calmet s'ha proclamat campió de Catalunya de la categoria després de finalitzar el campionat amb un total de 77 punts.

Aquest resultat se suma a la victòria de Calmet a la Baja Espanya Aragó en categoria open que va aconseguir el mes de juliol passat i el subcampionat de Catalunya d'endurades d'aquest 2019 que va acabar fa unes setmanes.

L'Àrea de Motor de Can Taulé, entre Súria i Cardona, va congregar 23 equips encasellats en les diferents categories convocades: màster 40, màster 50, RS júnior i RS sènior. L'equip guanyador de les 3 Hores Resistència de Can Taulé va ser l'esmentat de Marc Calmet i Joel Vives, que van fer un total de 61 girs.

El podi de la categoria RS sènior el van completar Marc Calvet i Xevi Parés, a dues voltes dels guanyadors, i Manel Ruiz i Alberto Rodríguez, que van obtenir el subcampionat.

Pel que fa a la categoria RS júnior, ja resolta a favor de Jordi Serena, la victòria va ser per a l'equip format per Álvaro Gassol i Martí Escofet. Albert Solanich, fent equip amb Sergi Castillo,va aconseguir el subcampionat de la categoria després de finalitzar la cursa en segona posició. Arnau Castañé i Marc Parramon van completar les posicions d'honor.

Manuel Lorca i Juan José Ruiz van ser els més ràpids de la categoria màster 40. Amb aquest resultat, Lorca s'ha proclamat campió de Catalunya màster 40, mentre que el seu company, Juan José Ruiz, ha obtingut el subcampionat. Xavier Xivillé i Agustí Tomàs han finalitzat la prova de resistència sobre terra de Can Taulé en segona posició, mentre que Raül Garcia i Carlos Marset van finalitzar la cursa tercers.

Antoni Vilar i Antoni Mas van vèncer en la categoria màster 50. Tots dos van obtenir un merescut subcampionat, darrere de la parella guanyadora, Jordi Redon i Andreu Gómez, que no van participar en la cursa. Carles Soler i Francisco Javier Garcia van completar el segon lloc del podi.