El Baxi va obtenir la sisena victòria europea i va recuperar el lideratge en un partit en què només hi va haver joc ofensiu.

El paradís dels atacs (29-31)

Tal com era d'esperar, el partit va començar molt obert. Amb Nelson de base, el Baxi va trobar Dulkys, primer, i després les continuacions de Kravish per situar el 6-9. Una safata i un llançament de tres del mateix Dulkys va deixar el 10-14. Però, llavors, el Torun va trobar el base Wright, qui, amb dues cistelles seguides, va refer la igualtat a 14. El partit no tenia defenses, i tan aviat anotaven de tres Toolson o el mateix Dulkys, amb el seu tercer bàsquet de tres intents, com trobava bàsquets i addicionals Cel. El segon tir de tres de Toolson va posar el 18-23. L'atac manresà era fluid, però el Baxi es va contagiar del poc rigor defensiu local (25-24). El quart triple de Dulkys i dos bàsquets de Kravish van deixar el 27-31, reduït per Schenk (29-31).

Doble escapada frenada (59-65)

L'inici del segon quart va tenir com a protagonistes Vaulet i Dani Pérez. El primer va anotar tres bàsquets, el segon amb un alley-hoop, i el base de l'Hospitalet es va treure el tap que tenia des de 6,75 amb dos triples per situar el 33-43. Però el Torun és un equip de ratxes i, tot i el vuitè punt de Vaulet al contraatac, una sèrie de faltes d'atenció en defensa van obligar Pedro Martínez a aturar el partit amb 41-45.

Van ser dos triples seguits, el cinquè de Dulkys i el tercer de Toolson, els que van avançar una nova escapada visitant (46-54). Wright i Hornsby van comprimir el resultat (52-56). La tornada a pista de Dani Pérez va aportar claredat fins al 52-58, amb contraatac seu. Però encara faltaven dos triples locals, el tercer de Dani Pérez i tres tirs lliures seguits de Hornsby, amb dos de fallats, que després del bàsquet de Sima i, sobretot, d'un eslàlom en cinc segons de Vaulet, van tancar el quart amb 59-65.

Atac definitiu (81-97)

El Torun es va acostar a l'inici del tercer quart, amb una antiesportiva de Nelson inclosa, però dos triples, aquest cop de Magarity, van iniciar una nova estrebada manresana fins al 68-77 a 7.16 per al final del quart. Pedro Martínez havia tornat a introduir Dani Pérez al partit i la conducció del base i la pressió defensiva més gran van fer que Vaulet i Kravish trobessin espais, i Magarity, amb el tercer triple del quart, situés el 72-86 a 3.26 per al final.

En aquell moment, el partit ja era un passacarrer, sense cap interès a defensar. El Baxi va aguantar la diferència molt per damunt dels deu punts i Jou va acabar el quart amb el seu primer bàsquet per arribar als escandalosos 97 punts.

A ritme de rècords (102-121)

El pitjor que podia passar és que el Baxi es refiés i va semblar que passava en els tres primers minuts del quart. La defensa de Nelson sobre Hornsby va baixar d'intensitat i el nord-americà va posar el 93-103. Un triple del britànic, que igualava el rècord històric de l'equip amb 18, i un contraatac de Kravish, però, van tornar a situar quinze punts (93-108). Faltaven encara cinc minuts i el Baxi tenia a l'abast diversos rècords com l'històric de punts (126), tot i que el ritme havia baixat. Al final, es va batre el de triples amb un de Nelson, el 19è, en un triomf d'escàndol pel tempteig.